HVEM ER SCALP TATTOO - MIKROPIGMENTERING I HODEBUNNEN MEST EFFEKTIV FOR?  • Genetisk hårtap hos både menn og kvinner
  • Kamuflering av arr
  • Alopecia areata
  • Alopecia Totals
  • De som har hatt kirurgisk hårtransplantasjon
  • De som ikke er egnet for kirurgisk hårtransplantasjon
  • De som ønsker avslutte bruken av tupé og parykk

I SMP brukes partikler fra et spesialutviklet pigment som forblir stabil etter at de er plassert i hodebunnens vev. Pigmentene er innkapslet og spesialutviklet for å jobbe i hodebunnens vev, som utarter seg forskjellig enn ansikt, kropp, hender, og føtter. De unikt spesialutviklede pigmentene vil ikke "blø utover" eller gjøre huden "blå"over tid. Fargen vil holde seg stabil og forsiktig avta fra ca 7-10 år. De gjentatte påføringer av pigment gjennom de ulike lagene legger til en flernyanset, 3D-effekt. Nålene som brukes for å etterligne hårsekken er ganske små. De ble designet for å påføre akkurat riktig mengde pigment, for å oppnå den mest realistiske hårsekk replikeringen.
Fordelene med års erfaring er at jeg har jobbet med alle typer hud. Enhver farge eller hudfarge eller en hvilken som helst tilstand av huden din er ikke et problem for meg. Vi vil alltid finne en løsning. Og i behandlingene jeg gjør med "fylling eller tetthet", kan jeg komme til den mørkeste "toppik-effekten", selv for de mest krevende.


SMP - Barbering Effekt


Denne teknikken brukes til folk som har tenkt å barbere håret svært kort. Her kan vi skape en hyperrealistisk effekt basert på valg av farge, tykkelse og tetthet av det omkringliggende eksisterende håret.

Med en buzz cut / shave effekt, jobber du vanligvis med tre forskjellige resultater: Lys, Middels og Mørk.

* Resultater kan variere fra person til person


Flekkvis håravfall & Alopecia. Flekkvis håravfall og alopecia kan være brutalt å oppleve i en stadig fordømmende verden. Milagros, har forståelse for at tynt hår kan forårsake psykiske plager. Uansett hvor mye hår du har mistet, kan vi legge til riktig mengde tetthet for å gi deg et helt naturlig utseende.


SMP - Langt Hår


Denne teknikken er ideell for menn som foretrekker langt eller veldig langt hår. Den brukes også til kvinner som ikke vil ha en jevn effekt.

Forskjellige blandeteknikker brukes til å få en naturlig farge og unngå gjennomsiktighet som kan oppstå når du har veldig mørkt hår.

* Resultater kan variere fra person til person


Hairline Tetthet


Milagros, lager naturlige hårfester uansett alder, hudfarge eller hårfarge. Hun har utviklet en forberedende prosess kalt tilbake til fortiden, som simulere nøyaktig hvordan resultatet vil bli før behandlinger begynner. Denne prosessen fjerner usikkerheten, gir ekstra trygghet og tillit til det ferdige resultatet.

Dusere Effekt

Som navnet antyder, så er dette en prosedyre hvor pigmentpunktene blir plassert slik at en oppnår en dusere effekt.

Broken Hårfeste

Etterligner et hårfeste til en person som har hår og barberer det vekk. Effekten er noe mindre markert.

Semi - Markert Hårfeste

Dette er en prosedyre hvor pigmentpunktene blir plassert for å skape en "semi-markert" -effekt.

Markert Hårfeste

Ved utformingen av denne type hårfeste blir pigmentpunktene plassert på en slik måte at en oppnår et markert hårfeste.


Hairline Designs


Den Runde Hårlinjen

En vanlig, naturlig hårlinje for mange hodeformer.

Med runde hårlinjer er midtpunktet lavere enn templets punkter, linjen utad, kurver opp til et litt høyere tempelpunkt.

Naturlig / Litt Buet Hår

En naturlig passende hår som kan tilpasses mange aldre og hudtyper.

En svakt buet/moden hårlinje har en grad av bue eller kurve fra midtpunktet til templets punkt.

Rett Hårlinje

Center Point skal være 3,5 - 4 fingre over nesebroen og alltid over rynkete linjer.

Midtpunktet og det øverste tempelpunktet er i tråd med hverandre.


Usikker? 

Start konservativ. 

- Kan alltid senke senere. Passe til hodeformet - Velg riktig. Tenk 5 år senere - Hvordan ser det ut som du blir eldre?. Myk eller skarp? - Vet hvilken stil som passer deg. Gamle bilder kan hjelpe - men er bare for veiledning.
BLOGG

Hårpigmentering er en teknikk som er i kontinuerlig utvikling og blir brukt for å skjule/dekke over hårtap, både i tilfeller hvor håret er barbert, eller om det er langt. i utgangspunktet stammer hårpigmentering fra tatovering. Denne teknikken gjør det mulig med spesialdesignet verktøy å innføre en liten mengde med pigment i overhuden(dermis) for å...

Hårpigmentering med tetthetseffekt er en teknikk som gjør det mulig å dekke de områdene av hodebunnen der håret har blitt tynnere, selv om du ønsker å beholde håret langt. Prinsippet og fremgangsmåten er svært lik den som benyttes ved barberingseffekt.