Forstå mikropigmentering av hodebunnen

Prosedyren innebærer å bruke stabile pigmentpartikler som forblir intakte i hodebunnsvevet, og skaper en flertonet 3D-effekt for et naturlig utseende. Enten du opplever ujevnt hårtap eller alopecia, kan vi gi den perfekte mengden tetthet for et helt naturlig utseende.

Barberingseffekt

Buzz Cut / Shave Effect">Denne teknikken er perfekt for personer som ønsker å opprettholde svært kort hår. Vi kan skape en hyperrealistisk effekt ved å nøye velge farge, tykkelse og tetthet på det eksisterende håret rundt. Resultatene faller vanligvis inn i tre kategorier: Lys, Middels og Mørk, selv om variasjoner kan forekomme fra person til person.

Hårtetthet


Ideell for menn med langt eller veldig langt hår og for kvinner som ikke ønsker en jevn effekt. Ulike blandingsteknikker brukes for å oppnå en naturlig farge og unngå gjennomsiktighet, spesielt for personer med veldig mørkt hår. Resultatene kan variere fra person til person.


Skjeggforbedring


Mikropigmenterings behandlinger for å forbedre skjegget ditt. Denne permanente løsningen er ideell for å behandle svake flekker, hull eller generell tynning i ansiktshåret ditt, og gir et styrket skjegg eller skygge. Jeg anbefaler på det sterkeste dette alternativet for personer som regelmessig har skjegg.

Hårfeste

Vi tilbyr realistisk follikkelreplikering som passer for personer i alle aldre, hudfarge eller hårfarge. Vi bruker en forberedende prosess kalt "Tilbake til fortiden" for å simulere de forventede resultatene før noen behandlinger starter, noe som gir sikkerhet, sikkerhet og tillit til det endelige resultatet.

Dusere Effekt
Dusere Effekt

Myknereffekt

Denne prosedyren er designet for å gi en mykere effekt ved å strategisk plassere pigmentpunkter.

Broken Hårfeste
Broken Hårfeste

Ødelagt hårfeste

Simulerer hårfestet til en person med barbert hår, noe som resulterer i en mindre uttalt effekt.

Semi - Markert Hårfeste
Semi - Markert Hårfeste

Halvmerket hårfeste

Med denne prosedyren er pigmentprikker strategisk plassert for å skape en "halvmarkert" effekt.

Markert Hårfeste
Markert Hårfeste

Merket hårfeste

En iøynefallende hårfeste skapes ved å strategisk plassere pigmentpunkter når du designer denne typen hårfeste.

Hårlinjedesign


• Rundt hårfeste: Skaper en vanlig, naturlig hårlinje som passer for ulike hodeformer.

• Naturlig, litt krøllete hårlinje: Kan tilpasses ulike aldre og hudtyper, og har en lett buet eller moden hårlinje.

• Rett hårlinje: Plasseres forsiktig for å sikre at midtpunktet er 3,5 - 4 fingre over neseryggen og alltid over rynkete linjer, noe som gir et rett og tiltalende utseende.

Usikker på ditt nye hårfeste?Vi bruker en konservativ tilnærming og tar hensyn til din hodeform, aldringsprosess og personlige stil. Gamle bilder kan gi nyttig veiledning, men til syvende og sist prioriterer vi å oppnå harmoni med ansiktstrekkene dine og finne riktig plassering. Din tilfredshet og komfort er våre toppprioriteter.Kontakt oss for mer informasjon og for å bestille en konsultasjon.

Ofte stilte spørsmål

1. Hva er Tattoo i hodebunnen?

En spesialisert applikasjon av mikropigmentering som etterligner utseendet til hårsekker, og gir en uoppdagelig løsning for personer som opplever hårtap.

2. Hvorfor tatovering i hodebunnen for hårtap?

Hodebunnstatovering tilbyr et permanent, naturlig og kostnadseffektivt alternativ for å skjule hårtap og gjenopprette selvtilliten, spesielt som svar på den økende trenden med hårtap hos unge menn og kvinner.

3. Fungerer tatovering i hodebunnen for de med lengre hår?

Ja, vi er i stand til å skape inntrykk av fyldigere tetthet på lengre hår og kan også gjenskape en hårfeste på kortere hår. For personlig rådgivning, ta kontakt med oss med klare bilder.

4. Fungerer tatovering i hodebunnen for grått eller hvitt hår?

Tatovering i hodebunnen er effektiv for personer med eller forventer grått eller hvitt hår, og sikrer et profesjonelt, naturlig utseende for alle hårfarger. Pigmentet jeg bruker er tilpasset for å matche gråtonen i barbert hår og krever ekspertise for å lage den riktige blandingen for hver klient, og sikre et naturlig utseende som eldes med deg.

5. Hvor mange økter vil det ta?

Det tar vanligvis 3-4 økter med en ukes mellomrom, med en siste kontrolløkt en måned senere for verifisering.

6. Hvor mange timer tar hver økt?

Sesjonens varighet varierer for hver klient basert på omfanget av hårtap, vanligvis varer i 3-5 timer, noe som gir mulighet for nøye oppmerksomhet på detaljer uten å forhaste prosessen.

7. Hvor lenge varer tatoveringen i hodebunnen min?

Med riktig ettervern og ingen endringer i hårfestet, kan tatoveringen vare i 10-20+ år, da de permanente pigmentene ligner på de som brukes i kroppstatoveringer.

8. Kan jeg tatovere hodebunnen etter en hårtransplantasjon?

Ja, mange kunder har hatt hårtransplantasjoner og velger tatoveringer i hodebunnen for å dekke arr eller behandle ytterligere hårtap.

9. Er tatovering i hodebunnen smertefull?

De fleste klienter vurderer smerten som 2/3 av 10, sammenlignet med et myggstikk, og mange sovner til og med under prosessen.

10. Hva er kostnaden for tatovering i hodebunnen?

Prisene er tilpasset basert på nivået av hårtap, med gjennomsnittlig rekkevidde på 15 000-35 000 Kr.

11. Hva om jeg kommer fra en annen by?

Jeg tar imot kunder fra ulike lokasjoner med riktig planlegging, inkludert helgeøkter mot en ekstra kostnad.

12. Tattoo på hodebunnen, kan det skade håret?

Prosessen hindrer ikke hårvekst og kan til og med fremme blodsirkulasjonen, gunstig for ulike typer alopecia.

13. Kan tatovering i hodebunnen reverseres?

Pigmentet som brukes er permanent, krever ingen etterfylling; den kan imidlertid reverseres helt ved hjelp av lasere om ønskelig.

14. Hvordan velge riktig hårfeste som passer mitt ansikt?

Sammen kan vi bestemme den ideelle hårfesten, tegne fra gamle bilder eller lage en direkte på hodebunnen, vurdere harmoni og proporsjoner i ansiktet samtidig som vi verdsetter dine innspill.

15. Når bør jeg barbere meg før tatovering i hodebunnen?

Det anbefales å barbere seg minst 12 timer før behandling for å forhindre følsomhet og sikre riktig pigmentstabilisering.

16. Kan jeg ta medisiner før behandling med tatovering i hodebunnen?

Klienter kan fortsette med foreskrevet medisin da behandlingen ikke forstyrrer medisinske regimer.

17. Kan hodebunnen tatovere kamuflere arr?

Behandlingen kamuflerer effektivt arr fra hårtransplantasjon, og dekker opptil 80-100 % av arrde områder i hodebunnen.

18. Er en allergitest å foretrekke før tatovering av hodebunnen?

Selv om det ikke utføres noen allergitest, er pigmentene som brukes allergitestet, og prosessen utføres med den største sikkerhet og sikkerhet.