Kurs 

Milagros tatovering i hodebunnen

(((Det er for øyeblikket ingen tilgjengelig startdato)))


Nedenfor finner du detaljer om SMP-kurs.

Før denne datoen forbereder jeg alt nødvendig materiale for å trene fremtidige kvalifiserte kunstnere som ønsker å tilegne meg ferdighetene mine i kunsten SMP og gi den beste servicen fra begynnelsen for hver klient.

Kursene jeg vil tilby vil ikke være korte som SMP-treninger generelt er. Det vil være en kontinuerlig oppfølging med oppdragsgiver slik at du kan trene i dybden.

Jeg kommer ofte over profiler på sosiale nettverk av folk som har mottatt opplæring på forskjellige steder, land, på nettet osv., som entusiastisk publiserer bilder av de første øktene med sin første klient, men så blir ikke det endelige resultatet observert. Jeg forstår situasjonen, ingen fulgte dem fysisk gjennom hele prosessen, og de må lære å møte utfordringene som oppstår når de behandler ulike hudtyper og teksturer på egen hånd. Kursene mine tar for seg alle disse vanskelighetene.

På kursene jeg skal undervise vil du jobbe med en, to eller tre klienter, etter behov for treningen din, inntil tilfredsstillende resultater er oppnådd. Du vil også lære å møte vanskeligheter mellom øktene og forstå at pigment utvikler seg over tid.

Du må delta på hvert kurs med din egen klient eller modell for treningen din. Klienten eller modellen du tar med for treningen din betaler kun 30 % av den vanlige prisen som er oppgitt på nettstedet mitt, og vil være trygg på at du vil jobbe under konstant oppsyn, slik at de kan føle seg trygge på å oppnå et utmerket sluttresultat.

Jeg har utviklet en teknikk for å lage feilfritt barberte hårkopier som du kan mestre fra starten av. Umiddelbart etter fullført kurs vil du få evnen til å utføre arbeid som mitt ved å bruke permanente pigmenter. Med min teknikk er det ikke rom for feil, noe som sikrer kundetilfredshet ved å oppnå langvarige resultater og unngå unødvendige fremtidige utgifter til bearbeiding. Mine klienter verdsetter tryggheten ved å slippe å gjenta prosessen, med mindre de er unge, i så fall vil den gradvis komme tilbake for å dekke progressivt hårtap på bestemte områder. De som møter tidlig hårtap drar nytte av prosessen uten at omgivelsene merker det.

Kursene som jeg vil tilby vil gi alt nødvendig materiell slik at du kan begynne å jobbe umiddelbart, inkludert arbeidsutstyr, forskjellige typer nåler, pigmenter, blant annet. Materialet til teoretisk opplæring vil bli sendt via PDF per post for å redusere bruken av unødvendig papir. Du vil ha friheten til å skrive den ut på papir når det passer deg.

I tillegg vil du motta et sertifikat som bekrefter treningen din med meg, og virksomheten din vil bli oppført på nettstedet mitt, slik at fremtidige kunder kan finne deg etter by og stole på kvaliteten på arbeidet ditt. Av denne grunn er det avgjørende at du får solid opplæring i denne kunsten.

I løpet av min 15+ års erfaring med å jobbe med nåler, har jeg dedikert de siste 7 årene eksklusivt til SMP her i Oslo, Norge. Jeg hadde aldri holdt kurs på grunn av det store ansvaret de innebærer. Beslutningen om å stole på meg for å transformere liv gjennom SMP er en seriøs forpliktelse som jeg påtar meg med fullt ansvar. På samme måte vil du i dette kurset lære å dedikere mange timer til hver klient og gjennomføre flere økter om nødvendig for å sikre deres tilfredshet og få positive anbefalinger, som er avgjørende for å oppnå personlig og profesjonell suksess.

Mine kurs vil være individuelle, du, meg og din klient; uten distraksjoner slik at du kan trene som om du allerede var på din egen arbeidsplass. Du kan følge meg under arbeidsdagen når du vil, siden jeg vanligvis jobber hver dag i uken. Varigheten av kursene vil være omtrent en måned eller til du fullfører din første jobb fra start til slutt, da vil du motta et diplom og være klar til å begynne å jobbe. Det første kurset vil fokusere på å skape en barbert effekt, du vil også få teori om hvordan du skal nærme deg tetthetsarbeid og hvordan du kan dekke arr fra FUE og FUT, selv om det ikke blir det samme som en Master Class hvor du skal jobbe direkte med dine egne klient. Jeg vil også holde kurs for hver modalitet.

Om SMP for å skape tetthet. Det er en falsk oppfatning at å skape tetthet innebærer å mette hodebunnen med pigment, uavhengig av størrelsen på flekkene eller nærheten mellom dem, noe som skaper uønskede flekker. Ved første øyekast kan det virke greit, men hva skjer hvis personen blir våt på stranden eller ved bassenget om sommeren? I det øyeblikket vil feilene forårsaket av dårlig pigmentering bli synlige, noe som ikke vil være hyggelig for noen. Det er viktig at du lærer å gjøre det riktig, siden det i de fleste tilfeller er vanskelig å jobbe med langt hår, altså hår som er lengre enn 7 millimeter. Det samme skjer ved tildekking av arr; Du må vite hvordan du velger hvilken type nål og fargetone som vil være den mest passende, siden hver arr er forskjellig.

På mine hårmikropigmenterings-, hårtatoverings- eller SMP-kurs lærer du blant mye annet:

Viktigheten av den innledende konsultasjonen i SMP

Innledende konsultasjoner er avgjørende for å sikre klientens selvtillit og slik at SMP-artisten kan bestemme stadier av behandlingen og dens progresjon med klienten. Å tydelig etablere parametere fra begynnelsen er avgjørende.

Hensyn før SMP-behandling

Det er viktig at enhver SMP-artist er klar over de nødvendige hudpleiehensynene før behandlingen. Disse elementene er essensielle for å garantere suksessen til prosedyren.

Etablere et sunt arbeidsområde 

Retningslinjer for rengjøring før og etter utførelse av prosedyrer og effektiv organisering av behandlingsområdet.

Sanitetsprosedyrer 

Forebygging av krysskontaminering og håndtering av skarpe gjenstander.

Hårforberedelse for SMP

Hårforberedelse er et grunnleggende utgangspunkt for en vellykket SMP-behandling, da kundenes smak er variert og må vurderes.

Viktigheten av å dokumentere prosessen

Dokumentasjon før, under og etter SMP-behandling er en sterkt anbefalt praksis. Dette bidrar ikke bare til å støtte virksomhetens pålitelighet, men gjør det også mulig å vise fremgang til kundene.

Viktigheten av hårfestet

Stadiet for å definere hårfestet er avgjørende i SMP-prosessen. Du vil lære å tilfredsstille ulike stiler avhengig av klientens etnisitet, alder og preferanser, og holde deg innenfor etablerte estetiske grenser.

Viktige verktøy og teknikker

Det er viktig å kjenne til de forskjellige typene nåler, som er best egnet for hvert enkelt tilfelle, hvordan man arbeider med dem og hva som er passende trykk for å garantere optimale resultater i SMP-behandlinger.

Tetthet, avstand og konsentrasjon

Å oppnå riktig avstand mellom utskriftene er avgjørende for det endelige behandlingsresultatet, og det samme er å opprettholde konsentrasjonen under lange arbeidsøkter.

Applikasjons- og ledelsesteknikker

Du vil lære å strekke huden effektivt og bruke riktig trykk for å oppnå perfekt plasserte og presise utskrifter.

Spesifikke hud hensyn

Å identifisere de forskjellige hudtypene og bruke pigmenter og behandlinger på riktig måte kan være komplisert i begynnelsen, men det er avgjørende for at prosedyren skal lykkes.

Viktigheten av belysning

Å ha jevn og myk belysning er avgjørende for å kunne gjøre jobben nøyaktig. Arbeid i naturlig lys, når det er mulig, vil tillate deg å oppnå et optimalt resultat og se arbeidet ditt under ulike lysforhold.

SMP Post-Treatment Care

Ettervern er nøkkelen til suksessen til en SMP-prosedyre. Tilheling og riktig pleie av hodebunnen etter behandling er avgjørende for å sikre optimale resultater.


Du vil snart finne detaljert informasjon om prisene på SMP-kurset, som vil inkludere informasjon om barberings effekt, tetthet og uskarphet av arr.

Kursene vil foregå fra mars til september, siden jeg i de kaldeste månedene skal være utenfor landet.

Kursene vil bli undervist på engelsk, siden jeg behersker dette språket bedre sammenlignet med norsk, morsmålet mitt er spansk. Jeg vil også gjerne undervise i spanske kurs.


(((Det er for øyeblikket ingen tilgjengelig startdato)))