NORWOOD HAMILTON SCALE


For å finne prisen på behandlingen bruker vi Norwood Hamilton Scale som veiledning.SCALE NORWOOD 2

12,000 Nok

SCALE NORWOOD 2A

14,000 Nok

SCALE NORWOOD 3

16,000 Nok

SCALE NORWOOD 3 Vortex

18,000 Nok

SCALE NORWOOD 3A

18,000 Nok

SCALE NORWOOD 4

20,000 Nok

SCALE NORWOOD 4A

20,000 Nok

SCALE NORWOOD 5

22,000 Nok

SCALE NORWOOD 5A

22,000 Nok

SCALE NORWOOD 6

25,000 Nok

SCALE NORWOOD 7

30,000 Nok

ALOPECIA TOTAL

35,000 Nok


Prisen på SMP-prosedyren avhenger av de ulike faktorene. Til slutt er det avgjørende hvor mange timer med økt du trenger, og det avhenger igjen av størrelsen på et område som skal behandles, samt eventuelle spesielle krav du måtte ha.

Hvis håret ditt er mindre avansert, for eksempel, hvis du har full tetthet, men trenger en liten rekonstruksjon av håret ditt. Prisen vil stige hvis du har år å skjule, eller alopecia som trenger camouflage.

Den nøyaktige prisen på din SMP-behandling kan bestemmes av en gratis prøveperiode på klinikken hvor vi nøyaktig kan måle området som skal behandles.

Prisene på kamouflering av arr er avhengig av størrelsen og tilstanden til arret.

Alle priser inkluderer antall økter som trengs for å oppnå ønsket resultat, berøre, ny hårdesign og vår garanti for livet!.


ALOPECIA
ALOPECIA

ALOPECIA


fra

12000 Nok - til 35000 Nok.

Prisen er inkl.:

- Hårdesign

- Garanti for livet!


SKALLETHET
SKALLETHET

SKALLETHET


fra

18000 Nok - til 26000 Nok

Prisen er inkl.:

- Hårdesign

- Garanti for livet!


ARRVEV


fra

15000 Nok - til 20000 Nok

Prisen er inkl.:

- Garanti for livet!


På konsultasjonstimen finner vi frem til den rette behandlingen og setter opp et prisoverslag


Mikropigmentering I Hodebunnen 


1.- Det er smertefritt 

- Behandling med mikropigmentering i hodebunnen er smertefritt i de fleste tilfeller. Det er ikke behov for bedøvelseskremer kun ved spesielle tilfeller.

2. Planlegg to eller tre behandlinger 

- For en stor og helhetlig effekt må to behandlinger med mikropigmentring i hodebunnen planlegges de to eller tre påfølgende uker. Den tredje, en måned senere for å utføre en ettersjekk eller intensivere fargen hvis kunden ønsker det

3. Maksimum 5 timer pr behandling

- Ved hver behandling med hårpigmentering i tilfeller av androgenetic alopecia er det beregnet maksimalt 5 timer. Ved total alopecia kan tiden variere noe.

4. Bruken av et bestemt utstyr 

- MILAGROS bruker et medisinsk spesialdesignet utstyr som er beregnet for å bruke til pigmentering av hår, utviklet og testet for perfekt mikopigmentering i hodebunnen. Tysk teknologi. 
BLOGG

 

Hårpigmentering er en teknikk som er i kontinuerlig utvikling og blir brukt for å skjule/dekke over hårtap, både i tilfeller hvor håret er barbert, eller om det er langt. i utgangspunktet stammer hårpigmentering fra tatovering. Denne teknikken gjør det mulig med spesialdesignet verktøy å innføre en liten mengde med pigment i overhuden(dermis) for å...

Hårpigmentering med tetthetseffekt er en teknikk som gjør det mulig å dekke de områdene av hodebunnen der håret har blitt tynnere, selv om du ønsker å beholde håret langt. Prinsippet og fremgangsmåten er svært lik den som benyttes ved barberingseffekt.