SCALP TATTOO MIKROPIGMENTERING 3D EFFEKT. 

HVORDAN ER DETTE UTSEENDET OPPNÅDD?

Avhenger av en rekke forskjellige pigment nyanser som blir brukt i løpet av en klients behandlingstimer. Pigmentene må være forskjellige nyanser da det gjør at noen punkter kan skille seg ut blant de andre.

Prosessen er rettferdig nok for en dyktig utøver, men vær så snill å være oppmerksom på at andre har forsøkt å replikere denne teknikken med dårlige resultater. Det er egentlig ingen erstatning for trening og erfaring når det gjelder å oppnå denne effekten.


Andre økt på tre. Du kan se noen videoer på Instagramen min: smp_scalp_tattoo


Klient med arr i hodebunnen på grunn av hårtransplantasjon... Første økt av tre


I prosessen... Første og andre økt av tre


Dårlig SMP eller tatoveringshodebunn fra en annen leverandørHodebunnen tatovering i prosess ...


Nytt arbeid fullført etter tre økter. Huden er fortsatt litt rød og øm, men den vil forsvinne 12 til 24 timer senere.


Noen nærbilder av den første økten

Noen nærbilder av den første øktenBEHANDLING AV NATURLIG TETTHET

Jeg kan skryte av en god jobb med et utmerket resultat. Selv med ferskt pigment etter siste økt.


Klient med dobbel transplantasjon (FUE), og arr på 70% av hodet.

Behandling av SMP, eller hodebunn tatoveringsmikropigmentering, på hele hodet pluss arrbehandling.


I FERD MED TRANSFORMASJON...Dårlig SMP fra en annen leverandør (i norge) det spiller ingen rolle hvor. Poenget er at jeg er glad for å hjelpe med min SMP-Rescue Service.


MIKROPIGMENTERING KOMPLETT HODE, OG BEHANDLING AV ARR FUE OG FUT

Dette er et interessant tilfelle.... Jeg behandlingen av smp (scalp micropigmation or skalle mikropigmering), i en skalle med diverse problemer. En flott utfordring for oss som liker å overkomme grensen for hva som er mulig.

Denne klienten undergikk en total mikropigmatisjon (hele hodet) og også en behandling for å gjevne ut og skjule ulike arr på hodet. Vi er ikke ferdige enda, men det er verdt å vise fremgangen.

Arisk (norsk) mann, 60, med en skalle som har vært utsatt for mye, eczma, kontakt eksem og seborsk eksem. -FUE og -FUT arr som resultat av to hårtransplantasjoner. En mengde andre arr over resten av hodet på grunn av dårlig helbredelse på grunn av keloid arr (arr hvor arrvevet fortsetter å vokse selv om såret er lukket)

I mitt personlige liv så bruker jeg naturlige produkter for nesten alt. Min veganske livsstil ga meg tilgang til informasjon om underne som riktig naturlig produkter kan gjøre for oss. Derfor bruker jeg naturlige produkter i mine behandlinger. Om klienten hjelper meg ved å følge rådene mine (som i dette tilfelle,) så kommer klienten til timen med en bedre skalle enn forige time, og jeg kan forsette uten å forårsake ubehag i de sensitive områdene.

Med denne klienten så har ikke behandlingen utelukket påvirket skallen, men den har også spredd seg til annsiktet. Det forbedret ikke bare skallen, men også rynkene han hadde i ansiktet har forbedret seg. Som man kan se i bildene så har ikke skallen lenger sår eller eczma og serboren er nesten usynlig. Alt dette skjedde i en periode på 3 uker. Om man tar hensyn til at jeg gjør en fremrykning i behandlingen min på 5 dagers intervaller. Jeg fordeler timene i det tempoet jeg vurderer som passende til jeg oppnår den ønskende tilstanden. Hvert tilfelle er forskjellig, og hver skalle trenger personliggjort behandling.

Ved å mikse ulike toner av pigmenter, bruker nåler i riktig størrelse og en maskin med riktig mengde kraft for hud med ulike problemer, så kan personliggjorte behandlinger gjøre underverker. Det er ingen grenser når man har viljen til å hjelpe.


SE PÅ FØR OG ETTER BILDER AV VÅRE KUNDER

Alle bildene i dette galleriet ble tatt umiddelbart etter den siste SMP-sesjonen. Huden er litt irritert og pigmentet er litt mørkere enn normal over en periode på omtrent tre uker.

FUT Arr


SCALE NORWOOD 5


SCALE NORWOOD 5


SCALE NORWOOD 5


SCALE NORWOOD 5


BEHANDLING AV NATURLIG TETTHET


SCALE NORWOOD 6


SCALE NORWOOD 6


FUE og FUT Arr


SCALE NORWOOD 6


SCALE NORWOOD 6

Dårlig SMP fra en annen leverandør det spiller ingen rolle hvor. Denne klienten var aldri fornøyd med resultatene som ble oppnådd etter fem økter, i løpet av to månederPoenget er at jeg er glad for å hjelpe med min SMP-Rescue Service.

LANGT HÅR


LANGT HÅR


SCALE NORWOOD 5A


SCALE NORWOOD 6 

MER DEKNING AV ARR VED TRANSPLANTASJON
SCALE NORWOOD 6


SCALE NORWOOD 6ARR HÅRTRANSPLANTASJON - FUE

Scalp Micropigmentation, SMP, en effektiv arr skjult metode, noe som gjør dem langt mindre synlige enn de tidligere var, uansett deres hårlengde.SCALE NORWOOD 7

Denne klienten som hadde gjort kapillær mikropigmentering for mer enn ett år siden kom tilbake for å besøke meg. Han ønsket endre sin frontlinje og mer tetthet. Det er heller ikke galt å starte med en høy frontlinje, det er alltid tid til å gå litt lenger. Kanskje trenger han et par prikker her og der når vi møtes igjen om.


SCALE NORWOOD 5
MER DEKNING AV ARR VED TRANSPLANTASJON


SCALE NORWOOD 5
MER DEKNING AV ARR VED TRANSPLANTASJON


SCALE NORWOOD 2A

Hud med synlig kapillær transplantasjon i frontlinjen


SCALE NORWOOD 4

Hud med arr av hårtransplantasjon


SCALE NORWOOD 2

Han foretrekker å holde håret en centimeter lang og barberingseffekten i dette tilfellet er ikke veldig godt definert.


SCALE NORWOOD 2A

Svært sensitiv hud og delikat på grunn av akne


LANGT HÅR

Behandling av maksimal kapillær tetthet "Toppik effekt", laget i en hud med hårtransplantasjon arr.


LANGT HÅR

Naturlig tetthet, i en sunn hud uten transplantasjon


LANGT HÅR

Behandling av "Naturlig tetthet" i blondt hår, laget i en hud med hårtransplantasjonSCALE NORWOOD 6

Etter 3 år han trenger ikke noe nytt, han ser enda bedre ut enn i begynnelsen!


For mange mennesker er håravfall et kompleks som påvirker de I hverdagen, siden det kan være grunnleggende for det estetiske og personlige image. Mikropigmentering I hodebunnen er en svært sofistikert spesial behandling av mikropigmentering, som oppnår en utrolig naturlig optisk simulering av hårvekst i hodebunnen. SMP kamuflerer effektiv naturlig håravfall og tynt hår, og kan også med hell brukes til å kamuflere arr fra hårtransplantasjon, eller andre arr, og kan brukes til alle hudtyper og hårfarger.
BLOGG

Hårpigmentering er en teknikk som er i kontinuerlig utvikling og blir brukt for å skjule/dekke over hårtap, både i tilfeller hvor håret er barbert, eller om det er langt. i utgangspunktet stammer hårpigmentering fra tatovering. Denne teknikken gjør det mulig med spesialdesignet verktøy å innføre en liten mengde med pigment i overhuden(dermis) for å...

Hårpigmentering med tetthetseffekt er en teknikk som gjør det mulig å dekke de områdene av hodebunnen der håret har blitt tynnere, selv om du ønsker å beholde håret langt. Prinsippet og fremgangsmåten er svært lik den som benyttes ved barberingseffekt.