Hvorfor SCALP MICROPIGMENTATION er gjort i flere sesjoner

24.01.2019

Vi snakker om hvorfor det er så viktig å ha skalpebehandling av mikropigmentering gjort over flere behandlingstimer.

Et av de vanligste spørsmålene vi blir bedt om under konsultasjoner, er hvor lang tid det tar før jeg kan se mitt endelige resultat, hvor mange økter er nødvendig, og hvorfor gjøres det på denne måten.

Derfor skal vi gi deg de 3 grunnene til at det er så viktig at mikropigmenteringsbehandlingen i hodebunnen gjøres over flere økter.


# 1 Sikkerhet

Den første grunnen er sikkerhet. Det er så viktig at din utøver ikke føler behovet for å være over aggressiv i den første økten ved å legge for mye tetthet, farge, gå for mørkt med fargen eller ha en hårfarge som bare er for lav.

Vi vil være i stand til å bli kjent med huden din og se hvor godt den inneholder pigment.

Deretter kan vi etter din oppfølging alltid legge til mer tetthet eller gå lavere på hårlinjen, når du har blitt justert til det nye utseendet, og vi har en sjanse til å se hvordan alt holder etter den første økten.


# 2 Kontroll

Den andre grunnen er kontroll. En multiplikasjonsprosess lar deg være i kontroll over ditt endelige resultat.

Klienter kommer ofte tilbake i sin andre økt og ønsker å gjøre noen form for justering. Enten det er å senke håret, legge til tetthet i forskjellige steder, eller justere fargen.

Ved å se hvordan den første økten har helbredet, blir du tilpasset det nye utseendet ditt, og du kan gi tilbakemelding til din hodepulverpigmenteringspraksis for å sikre at resultatene kommer ut akkurat slik du vil.


# 3 Det tar flere økter å få det perfekte utseendet

Den tredje grunnen til at hodebunnen mikropigmentering er gjort over flere økter er at det bare tar flere økter å få et sluttresultat.

Med mikropigmentering har vi å gjøre med hud, som er det største organet på kroppen, og med det kommer mange variabler. Det er nesten umulig å få alt for å beholde akkurat som vi vil ha på bare én økt.

Derfor må du komme tilbake for en oppfølging for å se hvilke områder som har vært bra, og hvilke områder trenger mer oppmerksomhet eller hvilke endringer du vil gjøre.

Denne flere øktprosessen gjør det mulig for oss å bli kjent med huden din og tillate helbredelsesprosessen å finne sted. Når du kommer tilbake, kan vi gjøre de justeringer og fullføre en behandling som er helt perfekt for deg.

Vanligvis krever klienter 3-4 økter for å få dette komplett utseende.