Effekt av tetthet av SMP mikropigmentering

09.01.2017

Hårpigmentering med tetthetseffekt er en teknikk som gjør det mulig å dekke de områdene av hodebunnen der håret har blitt tynnere, selv om du ønsker å beholde håret langt. Prinsippet og fremgangsmåten er svært lik den som benyttes ved barberingseffekt.

Kan jeg skjule at håret tynnes med langt hår?

Et verktøy som inneholder en liten mengde av pigment benyttes helt overfladisk i dermis. Blekket er biokompatible, bioabsorberbar og har som oppgave å optisk dekke til et område som er skallet.

Som hodebunnen tykkere takket være virkningen av tettheten av micropigmentation

Samt effektivt barbering opererer peker opp for å oppnå simulere et stort antall hår som er i ferd med å bryte. Effekten (som kan ses i bildet) blir progressivt formørket og, naturligvis, i henhold til den tynning sone som forårsaker i det vesentlige kontrasten mellom fargen på hår farge og huden.

Forkorting av samme hår, selv i den parietale og occipitale området kan være en utmerket løsning for å akselerere prosessen med å få det mere jevnt.

For å oppnå ønsket tettheteffekt så blir behandlingen utført over tre behandlinger (i noen tilfeller kan det antas at det trengs fire pigmentladninger for å gi en total barberingseffekt). To behandlinger vil bli foretatt på to påfølgende dager mens den tredje vil bli foretatt etter en måned. Hvis du føler behov for en fjerde behandling vil den måtte vente en drøy måned etter den tredje.

Forventninger til tetthetseffekten med hårpigmentering 

Det er svært viktig for kunden at det er samsvar mellom forventninger og den tekniske utførelsen.

Det bør være klart at hårpigmentering er en fullstendig todimensjonalt behandling, som er ment til å redusere fargeforskjellen mellom hår og hud. Den binder seg ikke til håret (og skaper derfor ikke volum)

En grundig evaluering under konsultasjonen av den profesjonelle er avgjørende for å kunne effektivt og behagelig håndtere denne type reise sammen.